Our Latest News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam
Read more

JCB Professionele Aannemershark | JCBRK11

Maak kennis met onze JCB Professional Contractors Rake, een robuust en betrouwbaar gereedschap dat zorgvuldig is ontworpen om te gedijen in de meest veeleisende omgevingen. Deze uitzonderlijke hark is vakkundig gesmeed uit één stuk hoogwaardig koolstofstaal, zorgvuldig warmtebehandeld om ongeëvenaarde sterkte en veerkracht te garanderen.

Read more

JCB 18-DELIGE DECOUPEERZAAGBLAD KIT | JCB-PTA-JS18

JCB Tools Complete 18-delige set decoupeerzaagbladen voor al uw zaagbehoeften

Verbeter uw decoupeerzaagervaring met de 18-delige decoupeerzaagbladset van JCB Tools (JCB-PTA-JS18). Deze messenset van hoge kwaliteit wordt netjes verpakt in een duurzame koffer voor gemakkelijk opbergen en gemakkelijke toegang.

Read more

JCB 18V RECIPROCEERZAAG MET 2.0AH BATTERIJ EN 2.4A LADER | 21-18RS-2X

Ervaar de kracht en veelzijdigheid van de JCB 18V snoerloze reciprozaag met 2aH-accu, 2,4aH-oplader met variabele snelheidsregeling. Dit indrukwekkende gereedschap is perfect om met gemak door metaal, hout en plastic te snijden.

Met een gereedschapsloos meswisselsysteem is het wisselen van zaagblad nog nooit zo snel of handig geweest. De verstelbare voetplaat zorgt voor flexibiliteit in de zaagdiepte, terwijl de vergrendelingsschakelaar zorgt voor extra veiligheid tijdens het zagen.

De uitschuifbare zaagschoen is gemakkelijk af te stellen voor nauwkeurige dieptezaagsneden en het ergonomische ontwerp met rubberen grip zorgt voor meer gebruikerscomfort, waardoor langdurig en comfortabel gebruik mogelijk is.

Account details will be confirmed via email.