JCB Hogedrukreiniger

JCB-HOGEDRUKREINIGER

Ontdek het uitzonderlijke assortiment van de JCB-hogedrukreiniger dat te koop is op de officiële website van JCB Tools NL. Ervaar het ultieme in hoogwaardige, professionele reinigingsprestaties met onze robuuste en betrouwbare selectie, ontworpen om uw verwachtingen te overtreffen. Exclusieve 3 jaar platinagarantie (1 jaar commercieel), een garantie voor langdurige tevredenheid.

ONTDEK DE KRACHT:

Met een druk van 3100 psi en een stroomsnelheid van 10,7 l/min zorgt de JCB-PWNL750320P voor een efficiënte en effectieve reiniging. De AR triplex pomp van commerciële kwaliteit, uitgerust met keramische zuigers en een koperen kop, garandeert duurzaamheid en een lange levensduur. Gefabriceerd door de gerenommeerde Annovi Reverberi (AR), deze pomp kan eenvoudig worden onderhouden, zodat u topprestaties kunt behouden.

HANDIG EN VEELZIJDIG:

Zeg vaarwel tegen het voortdurend verplaatsen van uw hogedrukreiniger. De JCB-PWNL750320P wordt geleverd met een royale slang van 12 meter (39 ft), die voldoende bereik biedt voor het reinigen van terrassen, opritten, ramen, landgoederen, voertuigen of boerderijen zonder dat u de wasmachine hoeft te verplaatsen.

GEOPTIMALISEERDE MOTORPRESTATIES:

De krachtige JCB-benzinemotor van 7,5 pk levert een uitzonderlijk koppel bij lage en middelhoge toerentallen. Hierdoor is het niet meer nodig is om de hogedrukreiniger op maximale toeren te laten draaien. Dit vermindert niet alleen het geluid en het brandstofverbruik, maar verlengt ook de levensduur van de motor. Vul de motor met 600 ml SAE30 of 15w40 motorolie en profiteer van de motoruitschakelaar die bescherming biedt tegen een laag oliepeil.

jcb-hogedrukreiniger jcb-hochdrukreiniger

Account details will be confirmed via email.